![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
1 Reply
برای ما اینطوری بود که وقتی سال تمام بشه اگر مصرفتون کمتر باشه ماه های آخر پرداخت نمیکنید و برای سال بعد کم میشه فکر کنم دوره سالانه اش از سپتامبر شروع میشه و آگست تمام میشه
2021-09-06 16:09:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#پرداخت
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00 # عمومی
در مورد تمکن سوال داشتم من خودم اپلینک اصلی هستم و ۴۰۰ تومن حسابم هست و یک ماشین به نامم هست واسه تای ۵ هزارتام که حدودا ۱۰۰ تومن میشه دیپازیت پرداخت کردم همسرم هم ۲۰۰ تومن حسابشون هست و یک خونه به نام شون واسه تای که اون خونه رو اجاره دادیم ماهی ۱۰ تومن اجاره اونه بنظرتون نیاز به ساپورتر هم داریم که معرفی کنیم
2021-08-30 17:02:00 #Canada [ماشین] عمومی
کسی جاب افر واقعی سراغ داره ؟؟؟ در زمینه های مکانیک آشپزی ساختمان اگر نه کسی هست ازدواج صوری بخواد انجام بده هزینه اش هم پرداخت میشه؟؟
2021-09-01 05:20:00 #Vancouver [جاب افر] عمومی
کسی جاب افر واقعی سراغ داره ؟؟؟ در زمینه های مکانیک آشپزی ساختمان اگر نه کسی هست ازدواج صوری بخواد انجام بده هزینه اش هم پرداخت میشه؟؟
2021-09-01 05:20:00 #Vancouver [جاب افر] عمومی
با سوالی داشتم در ارتباط با اینترنت ممنون میشم راهنمایی کنید شرکت اینترنتی که درحال حاضر اشتراک دارم Teksavvy هست یکماه و نیم دیگه تا پایان قرارداد مونده و حدود ۱۵ روز دیگه به تورنتو تغییر مکان میدم، احساس میکنم با ترنسفر کردن اینترنت از این شرکت، طبق هزینه ای که پرداخت میشه سرعت مناسبی ارائه نمیکنن و اینکه دنبال ی شرکت اینترنتی دیگه ای هستم ایا شما شرکت اینترنتی میشناسید که طبق هزینه ی مناسب سرعت خوبی ارائه بدن؟ و اینکه من میخوام از همون مودمی که دارم استفاده کنم ایا امکان پذیر هست؟ ممنون میشم
2021-09-01 14:40:00 #Toronto [تورنتو] عمومی
خدمت همگی اگر کسی از در زمینه های مکانیک آشپزی ساختمان جاب افر سراغ داشت لطفا به من پیام بدید اگر کسی از طریق ازدواج هم کسی را سراغ داشت لطفا به من پیام بدهید هزینه هم پرداخت میشه
2021-09-04 02:16:00 #Vancouver [جاب افر] عمومی
خدمت همگی اگر کسی از در زمینه های مکانیک آشپزی ساختمان جاب افر سراغ داشت لطفا به من پیام بدید اگر کسی از طریق ازدواج هم کسی را سراغ داشت لطفا به من پیام بدهید هزینه هم پرداخت میشه
2021-09-04 02:17:00 #Vancouver [جاب افر] عمومی
کسی اطلاع داره برای انصراف از مقطع ارشد دانشگاه روزانه ایا باید جریمه پرداخت کرد یا نه؟ و اگر اینگونه هست مبلغ حدودی آن چقدر است؟
2021-09-04 03:16:00 #Canada [مقطع ارشد] عمومی
مزاحم شدم اینکه کسی تلفن و یا سایت سوپرمارکت ایرانی نزدیک 2170Lincoln Avenue که پرداخت در محل هم قبول کنه و قیمتهاش اوکی باشه؟ چون من از یه سوپرمارکت ایرانی تو این چند روز خرید کردم ولی تو کانال اینستا استوری میزاره قیمت پایین تر ولی میری انلاین خرید کنی میبینی تا ۶ دلار هم بالاتر از استوری زده و اختلاف قیمت به وفور دیده میشه تو برنامش ممنون اگر معرفی کنید یه سوپر مارکت خوب
2021-09-04 11:10:00 #Montreal [ایران] عمومی
، من گواهینامه را اخیرا گرفتم و بدستم رسیده ولی هیچ بیلی برایم نفرستادند که پرداخت کنم جداگانه می فرستند یا چطوریه؟ ممنون
2021-09-04 16:28:00 #Montreal [گواهینامه] عمومی
، نظرتون راجب اینکه اگر بخوام بصورت سلف فاند برم کانادا برای مقطع مستر با ۲۴ سال سن بدون گپ تحصیلی چیه؟ به نظرتون شدنی هست؟
2021-08-30 02:09:00 #Montreal
سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00 #Montreal
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00 #Montreal
سلام خدمت عزیزان من امتحان آیین نامه رو قبول شدو ولی اجازه رانندگی تا ۳ ژانویه بود ایا برای رود تست باید برم تمدید کنم مجدد یا نیازی نیست میتونم بوک کنم
2024-01-16 00:00:00 #Montreal